Soms kan iemand zijn of haar geldzaken niet goed regelen en is daar hulp bij nodig.

Als professioneel bewindvoerder kan ik in zo'n situatie hulp op maat bieden.

Mathea ontzorgt stelt het belang van de klant centraal.

Ik bied financiële hulp op maat, op een persoonlijke en betrokken manier.

Mijn werkgebied is met name Noord-Nederland, maar waar u ook woont in Nederland, ik help u graag ontzorgen!

Iemand aanmelden 

Of het nu om uzelf, een familielid, medewerker of cliënt gaat,

Mathea ontzorgt biedt financiële hulp op maat!

Iconen-Mathea-ontzorgt_Bewindvoering.svg

Bewindvoering

Kunt u zelf uw geldzaken niet goed regelen? De rechter kan een bewindvoerder benoemen. De bewindvoerder regelt al uw geldzaken. Bijvoorbeeld als er teveel schulden zijn om zelf op te lossen, of als u door klachten niet zelf uw geld kunt beheren.

Bewindvoering
Iconen-Mathea-ontzorgt_Inkomensbeheer.svg

Inkomensbeheer

Is bewindvoering voor u niet nodig maar wilt u wel de administratie uit handen geven? Op basis van een volmacht kunt u dit uitbesteden. Wij regelen al uw geldzaken voor u.
U kunt altijd meekijken via 'Mijn dossier' op deze website.

Inkomensbeheer
Iconen-Mathea-ontzorgt_Administratie.svg

Hulp bij administratie

Is uw administratie onoverzichtelijk geworden en ziet u door de bomen het bos niet meer? U kunt ons vragen uw administratie op orde te maken. Ook kijken wij of u alle toeslagen krijgt waar u recht op heeft en lopen wij alle verzekeringen voor u na.

Voor zzp-ers is het ook mogelijk van deze dienst gebruik te maken. Zo is uw administratie altijd up-to-date en kan uw boekhouder sneller uw jaarstukken en aangiften verzorgen.

Administratie
Iconen-Mathea-ontzorgt_belastingaangifte.svg

Belastingaangifte

Mathea ontzorgt is ook belastingconsulent.
Dit betekent dat wij aangiftes inkomstenbelasting kunnen verzorgen, voorlopige teruggaven aan kunnen vragen en/of wijzigen en uw toeslagen kunnen regelen.

Belastingaangifte

Over Mathea ontzorgt

Mijn naam is Lenie Zwart. In 2002 ben ik begonnen als assistent bewindvoerder Wsnp. Na 5 jaar ben ik overgestapt naar beschermingsbewind. Eerst als casemanager, later als bewindvoerder. In juli 2020 ben ik voor mijzelf begonnen als professioneel bewindvoerder. Zo kan ik werken op de manier die bij mij, maar ook bij u past.

Mijn werkgebied is met name in Noord-Nederland, maar vanuit het hele land bent u welkom zich aan te melden voor financiële hulp.

Bij mij staat uw belang centraal en is het aantal dossiers minder belangrijk.

Sterker nog: ik help liever een kleiner aantal mensen op een manier dat ze zich gehoord en ontzorgd voelen, dan veel mensen waardoor de persoonlijke benadering op de achtergrond raakt.

Ik word altijd blij als ik mensen kan helpen die schulden hebben. Het mooiste moment is voor mij als de schulden weg zijn en iemand het langzaamaan weer zelf kan gaan doen.

Maar ik help ook graag mensen die oud zijn, of ziek, of die de taal en cultuur niet goed begrijpen. Of die te maken hebben met een psychische aandoening of verslaving waardoor ze blijvend hulp nodig hebben bij hun geldzaken.

Sinds kort heb ik een nieuwe dienst: hulp bij administratie voor ZZP-ers. Op basis van uurtarief en waar nodig kilometervergoeding maak ik de administratie op orde zodat de boekhouder alleen maar hoeft te controleren en de gegevens over kan nemen voor jaarstukken en belastingaangiften.

Ik ben dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring in mag zetten voor iedereen die dit nodig heeft en weer los kan laten indien en zodra dit kan.

Over-Mathea-ontzorgt.png

Lenie Zwart-Harlaar
Bewindvoerder

Bereikbaarheid per 16 mei 2022

17 mei Mathea ontzorgt groeit! En dat vraagt om aanpassing in de bereikbaarheid. lees verder

Bereikbaarheid per 1 maart 2022

telefoon.jpg03 mrt Per 1 maart gaan er een aantal wijzigingen in met betrekking tot de bereikbaarheid lees verder
Scroll naar boven