Budgetcoaching

Het kan zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet waar u moet beginnen om uw administratie op orde te krijgen. Of dat u alleen bij bepaalde dingen hulp nodig heeft.

Denk aan het doen van aangifte inkomenstenbelasting, het aanvragen of wijzigen van toeslagen, het aanvragen van bijzondere bijstand enz.

Mathea ontzorgt kan u hierbij helpen en brengt hiervoor een uurtarief in rekening. Van tevoren spreken we af wat het gaat kosten. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Budgetcoaching is iets anders dan budgetbeheer.

Bij budgetcoaching beheert u zelf uw geldzaken en begeleid ik u hierbij om u financieel zelfredzaam te maken of te houden.

Dit doe ik door een aantal gesprekken met u te houden. De eerste is een intakegesprek waarbij ik in kaart breng wie u bent, wat voor u belangrijk is, wat uw motivatie is, wat uw hulpvraag precies is en of ik die hulp kan bieden of u moet doorverwijzen voor bijvoorbeeld schuldhulpverlening. Dan volgen een aantal vervolggesprekken. Het aantal gesprekken hangt af van uw persoonlijke voortgang.

Icoon - Administratie

Lees meer over:

Heeft u interesse of een vraag?
Neem contact op

Scroll naar boven